Get Adobe Flash player

gemini brothers

Info

Wij zijn de gebroeders Jonkers en vormen samen de Gemini Brothers.Of beter gezegd, dat is de naam van ons bedrijf. Hoe komen wij aan die naam zult u zich misschien afvragen? Nou dat willen wij graag aan u uitleggen. "Gemini" betekent in het Latijn "tweeling" en "Brothers" betekent in het Engels "broers". Aangezien wij tweelingbroers zijn, vandaar de naam Gemini Brothers. Ons bedrijf is gevestigd in De Mortel.


Wij zijn partydj's, die u kunt inhuren met en zonder onze eigen disco drive-in show. Door onze jaren lange ervaring op dit gebied zijn wij de DJ's bij uitstek. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of u gaat binnenkort Sara of Abraham zien, willen wij u graag van dienst zijn. Ook kunt u terecht voor kinderfeestjes, jubilea, tuinfeesten, etc. Wij draaien met carnaval, kermis en braderieën. Voor verenigingen kunnen wij ook van betekenis zijn. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere sector, maar dat neemt niet weg, dat wij ook bedrijven van dienst kunnen zijn.

Wij draaien voor jong en oud en hebben een grote muziekcollectie. Wat dacht u van lekker luisteren naar Nederlandstalige muziek, van Frans Bauer tot De Dijk. Of wat dacht u van oude klassiekers. Lekker twisten en rock-'n'- rollen op Chubby Checker en Elvis uit de jaren '60. Of u waant zich in de disco met de muziek uit de jaren '70 met Bee Gees en Grease.

Natuurlijk draaien wij ook muziek uit de jaren '80 en '90 en muziek die op dit moment in de hitlijsten staan. Plopper de plop, kabouter Plop, Djumbo en K3 niet te vergeten voor de allerkleinsten. Uiteraard hebben wij nog andere gengres, maar dit is slechts een greep uit onze muziekcollectie. Tijdens het draaien zijn verzoeknummers ook altijd van harte welkom. Tevens maken wij gebruik van de modernste apparatuur.